Bakgrind

måndag 2 januari 2012

Isabellas ny tröja

Det är kallt här nu, på nyårsafton -20 grader. Det blåser och snön viner nästan alla dagar. Vi har fått full vinter, även om en del dagar är strålande vackra och med rimligare temperaturer än på nyårsafton. För en liten Isabella är det dock tufft. När jag och dottern var ute och promenerade i mellandagarna var Isabella tvungen att åka i jackan långa bitar. Hon blir dels kall om tassarna, men även kroppen och de tunna öronen. Italienare är inga jämtlänningar det är bara så, men det är inte jag heller på vintern. 


Nu har jag stickat en ny väst till henne i ett garn från en av Nyanseras garnklubbsutskick. Underbart mjukt garn som håller formen bra. Isabella är dock lagom förtjust att ha den på sig, men hellre den än den svarta i akryl som jag fick lov att köpa i höstas eftersom jag inte hann (eller hade lust) att göra en till henne. 


Det nya året firade vi in tillsammans i familjen och vid tolvslaget skickade vi upp tre stora ballonger. Vackert, roligt och framförallt skonar det våra hundar från smällare.

8 kommentarer:

 1. Snygg modell!!! Här var det ett fasligt smällande redan från 2100...

  SvaraRadera
 2. Meeen gulligaste ParisHiltonvovven :-) Ha en skön ledighet Dessi!

  SvaraRadera
 3. Stackarn men tur att du stickar så snygga tröjor till henne.
  Tänk om alla kunde skicka upp sånna snygga ballonger istället för det andra otyget som skrämmer slag på hundarna, här började dom skjuta redan vid 19- tiden så det blev en låång kväll.

  SvaraRadera
 4. Huvva så kallt hon ska tycka det är! Hoppas hon känner att det blir varmt och gott med tröjan på.

  Ja fy 17 för smällare...! Vi hade yngste sonens lilla vovve hos oss och hon låg inne på ena toaletten mest hela tiden...här har det nu smällt i tre dagar. Fattar inte att folk avsätter pengar till sådant. Tack vet jag risballongerna - de är fina! Och tysta ;-))

  SvaraRadera
 5. Hittade din blogg via en annan. Mycket fint du gjort. Håller med om dessa smällare fattar inte riktigt nöjet i dem, hade hund till i höstas och hon var hysteriskt rädd för smällare, vi fick droga ner henne varje nyår och som fler säger det var inte bara kring tolvslaget utan dagar innanoch efter också. /Maja

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År och god fortsättning! =) Vi hade lite rimligare temperaturer på nyårsafton, bara några få minusgrader men ändå full vinter! Er lilla vovve är jättesöt, klart hon måste få lite värmande kläder.

  SvaraRadera
 7. Fina fina Isabella i sin nya tröja!

  SvaraRadera
 8. Tröjan ser så varm och skön ut och kommer säkert väl till pass nu när det inte är så varmt.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!