Bakgrind

söndag 26 juni 2011

Midsommar i vanlig ordning!

Midsommarhelgen börjar närma sig sitt slut. Som vanligt har det regnat, men det har varit trevligt ändå. Vi har ätit mycket god mat och jordgubbar som sig bör, alla barnen har varit hemma i omgångar och vi har spelat både utespel och innespel. Dessutom har det blivit en hel del stickning.

Jag har stickat på min Going Green i just en väldigt äppelgrön nyans av merino från Tre Stickor. Jag började med 672 maskor/varv och är nu nere på 544 maskor/varv. Det börjar gå lite snabbare nu, men stickningen börjar också bli väldigt tung. Jag tror jag ska starta upp en tvåändsstickning och ha som omväxling, samt äntligen försöka sticka sista charten på min Omelet. Mitt ständigt dåliga samvete. Det skulle vara skönt om den blev färdig.Tack och Välkommen till alla nya följare. Det är roligt att ni vill följa min blogg och själv har jag på det sättet hittat flera intressanta, kreativa, inspirerande och framförallt glädjehöjande bloggar.

Någon har frågat efter vad vinet med stickat på utsidan flaskan hette. Jag vet inte det tyvärr och det var min dotter som köpte det. Däremot har jag en bild på flaskan och etiketten. Håll till godo!


6 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren hos mig...nä sjalen den väntar jag med att börja på till hösten tror jag. Just nu är det annat som ska bli klart och dessutom har jag en ganska så stor trädgård att "hålla reda på". Måste ha det snyggt där innan vi om två veckor drar norrut till gården och där stannar vi i fem veckor.

  Det där vinet finns också i box.

  SvaraRadera
 2. Tack för bilden på flaskan kul med din tävling och att följa din blogg

  SvaraRadera
 3. Jag har också köpt en sån flaska vin men inte smakat än. Såg att den årgången snart är slut, i alla fall på det systemet där jag köpte min. 2010 års flaskor av det vinet har inget stickat på sig tyvärr.
  Nu ska jag kolla in din tävling.

  SvaraRadera
 4. Häftig vinflaska! Matchar din stickning som ser ut att bli jättesnygg.

  SvaraRadera
 5. Åh vill också ha en sån fin flaska...! Tyvär så verkar inte vinet finnas på systembolaget, iaf inte i flaskform.., och tetran tyckte jag såg ut som vaxduk.
  Himla somrig och fin var denna iaf! Synd att inte årgången efter hade stickat på sig också...

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!