Bakgrind

fredag 1 juli 2011

Vinnaren är.........

Tack till alla Er som deltagit i min utlottning! Vid midnatt samlade jag alla unika kommentarer i en skål och som slumpgenerator fick min äldsta dotter fungera:


 
Det var Birgitta med bloggen Utsikt från Vävstugan som vann. Grattis till dig Birgitta och hör av dig med kontaktuppgifter så skickar jag garnet till dig.


Bjuder som avslutning på en bild av min systers valp Skorpan som varit här en vecka. Kan man annat än älska henne?9 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren av det fina garnet och tack till dig som lottade ut det!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Oh, så gullig liten vove :) Vi har en liten Bischon Havannais på 4,5 år som vi älskar så jättemycket. Visst är de söta och gosiga!

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinnaren!
  Visst är små valpar söta. Och den där "bebismagen"!!!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinnaren! Härlig valp! Roligt att få låna.

  SvaraRadera
 5. Grattis grattis Birgitta! Och den söta valpen kan jag låna nästa gång ;-)

  SvaraRadera
 6. Ja, valpen är alldeles underbar och om allt går bra får jag hämta min egen valp om tre veckor. Jag tror inte systeryster skulle uppskatta om jag behöll Skorpan nu när hon kommit hem från semestern.

  SvaraRadera
 7. Å stort grattis till dig som vann i min blogg "Hantverk på Lunnagård"! Du kan maila din adress till mig på min epost anneliekgustafsson@hotmail.com så kommer handledsvärmarna med posten!!
  Annelie

  SvaraRadera
 8. Hej! Vad roligt att jag vann. Alltid lika roligt att få paket på posten. Jag har varit på Hantverksmässa i 3 dagar och inte haft tillgång till dator, men nu är jag hemma igen. Jag mailar dej min adress.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till Birgitta, som vann garn hos dig och ett stort grattis till dig själv, som vann pulsvärmare!
  Vilken gullig valp du fått låna. Förstår att du väntar på och längtar efter din egen lilla valp och då går 3 veckor mycket sakta.
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!