Bakgrind

söndag 17 juli 2011

Coleus

Jag har också varit med i två KAL:ar under sommaren. En som heter 12 before 2012 och en som där man stickar sjalar av en av mina favoritdesigners, Kirsten Karpur. Jag kombinerade dessa två och stickade en Coleus i en Wollmeise från mitt lager. Jag gillar verkligen resultatet. Den här kommer jag spara till mig själv och om jag snubblar på mer garn av Wollmeise i Berlin så kommer jag definitivt att köpa mycket. Det här var min första bekantskap med garnet and I love it! Det syns inte på fotona men garnet har en läcker blåsvart melering och en lyster som är speciell.
Just nu har jag tre stickningar på gång. En Going Green som jag har på paus eftersom garnet tagit slut, en mysstickning från Christel Seyfarth av hennes nya design Vattenmelon. En bolero i underbara färger. Jag kan bli alldeles beroende av flerfärgsstickning och knappt släppa dem och så är det alltid med design från henne. Den tredje och sista stickningen som jag har på gång är vantar i tvåändsstickning. Mönstret till dessa har jag haft turen att få pröva genom en vän som jag kommit i kontakt med på stickcaféet på facebook. Bilder på dessa kommer senare eftersom jag bara börjat än.5 kommentarer:

 1. Många projekt och fint blir det !!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Så duktig du är, hinner så mycket och allt du gör blir jättefint!
  Själv känner jag mig litet "avslagen" just nu. Kanske var det Omelet-sjalen som tog knäcken på mig.
  Du inspirerar mig att ta nya tag!

  SvaraRadera
 3. Jättefin sjal! Jag beundrar alla som orkar sticka dessa stora sjalar i tunt garn!

  SvaraRadera
 4. så fin din Coleus blev...kämpar på med min, tycker den verkar att bli lite liten men men vi får väl se...
  kramizzzz

  SvaraRadera
 5. Tack för alla snälla kommentarer om sjalen. Den komme rbli en favorit. Lotta min var lite liten innan blockningen, men tog sig rejält när jag blockade så förlora inte hoppet.
  Metta hoppas du har fått din inspiration tillbaka och jag vet ju att du gör massor av vackra saker. även om din vardag ibland är tung.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!