Bakgrind

torsdag 16 juni 2011

En bra dag!

Igår var det en bra dag! Det spelar ingen roll att solen gömmer sig och att förkylningen slagit bo hos mig.  Tomtan har flera gånger försökt boka träff med mig och jag funderade över vad hon hade på hjärtat. Det är förunderligt. Vi jobbar i skolorna bredvid varandra och har gemensamma uteområden. Igår morse kom jag på att naturligtvis var hon min byteskompis i "Te och Garn 7". Mycket riktigt. Igår träffades Tomtan och jag och hon kom gående med en skönt grön påse med massor av spännande saker i. Lägg speciellt märke till tekartongen med texten "Forever Young". Hur hon dessutom kunde veta att en av mina favoritchokladsmaker är chili det har jag ingen aning om. Lacegarnet hade jag länge varit sugen på att prova, så allt var en riktig fullträff. Tack Tomtan för den fina gröna påsen med innehåll.
När jag kom hem på eftermiddagen hade brevbäraren varit extra snäll mot mig. Månadens garn från Nyanseras garnklubb hade kommit. Och vilket garn! Härliga mjuka skiftningar i dimrosa. Det kommer bli en skir sjal till framöver hösten tror jag. Njut!
När maken kom hem hade han dessutom varit snäll och skrivit ut mönstret till sjalen som jag anmält mig till för att teststicka. Björk heter den. Spännande eftersom det är första gången jag deltar i en teststickning på Ravelry.3 kommentarer:

  1. Hej! VAd roligt att du vill vara med i min utlottning. Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Riktigt roligt att jag lyckades pricka rätt =)

    SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!