Bakgrind

måndag 21 februari 2011

Stick runt Vattudalen

Igår var det strålande solsken och mellan -8 till -2 grader kallt. Dvs kanonväder. Gubben och jag tog en biltur tillsammans med äldsta dottern och mågen runt delar av Vattudalen. Det var nästan magiskt bitvis!


Vi stötte på två av skogens konungar som stod majestätiskt cirka 25 m från vägen och studerade trafiken. De berördes inte ens av att vi stannade till, öppnade fönstret för att i mitt fall fota, i några andras fall bröla. Enda tecknet på att de reagerade var några små klippanden med öronen. De verkade studera oss lika mycket som vi studerade dem.

Jag ska också villigt erkänna att lite stickat i bilen blev det. Jag maskade av en första vante, stickade på en nyupplagd sjal och den svarta resåren till ärmarna på sonens gensere. Under kvällen har jag plockat av ena resåren och börjat sticka mönster. Har nu kommit fram till "lusarna" och då har det blivit en perfekt väskstickning. Sjalen som jag på börjat är en BRANDYWINE SHAWL av Rosemary Hill.

 2 kommentarer:

  1. Rosmary Hill är en av mina favoritdesigners...jag har just avslutat hennes Celaeno Shawl...bilder kommer snart:-) Finns du på Ravelry? du hittar mej där,knapp på bloggen, alltid kul med nya vänner att inspireras av! Ha en bra tisdag...

    SvaraRadera
  2. Den är också jättefin! Jag håller på med Brandywine Shawl just nu. Gillar också hennes design. Visst finns jag på Ravelry, men lägger aldrig upp bilder där. Heter dessi9där också. Vi syns väl online ikväll?

    SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!