Bakgrind

torsdag 17 februari 2011

Juneberry Triangle

Min snälla syster gav mig lite av hennes garn, precis lagom för att jag skulle kunna göra färdig min Juneberry. Egentligen började det som en teststickning. Jag ville prova Cascade inför att eventuellt sticka en kofta. En provlapp alltså. Det övergick i en sjalstickning eftersom det mönstret ville jag också pröva och nu är den blockad och så här blev den:


Jätteroligt mönster, det kommer nog bli fler stickade av det, men kanske i lite tunnare garn. Cascade känns också bra och att jag beställt garn till en kofta har jag ju redan bloggat om. Jag längtar att få starta upp den, men först måste sonens gensere bli färdig. Om två veckor ska jag åka upp till Umeå och hälsa på honom och då planerar jag att montera tröjan. Statusen just nu ser ni nedan:


Ärmar och krage måste vara färdiga när jag åker upp, men det borde gå. Jag har ju några timmars sticktid på vägen upp också, eftersom vi kommer turas om att köra. Det kommer bli TOPPEN!

4 kommentarer:

 1. Den där sjalen är jättesnygg och härlig färg på garnet.Gillar..gillar.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag gillar den också och garnet var superhärligt och finns i massor av färger och nyanser.

  SvaraRadera
 3. Vad fin sjalen blev !
  Åh,sonens tröja blir snygg den med. Vad jag beundrar er som kan sticka mönsterstickning... tänker att jag ska försöka vilket år som helst ;)

  SvaraRadera
 4. Tack, jag är faktiskt nöjd med sjalen. När det gäller mönsterstickning ser det svårare ut än vad det är. Det gäller att börja på något mindre projekt. Sen är du fast!

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!