Bakgrind

lördag 19 februari 2011

Färgrik vinterdag

Eftersom jag inte var riktigt nöjd med bilderna på sjalarna i tidigare blogginlägg har jag idag passat på och fota ute. Jag hade dessutom turen att min yngsta dotter var hemma och var modell.

Eftersom det är Ronja som ska ha sjalen är det ju inte mer än rätt att hon är modell. Hur som helst försvann alla mina farhågor. Hon passar superbra i sjalen och nu ska jag sätta igång med sjal nr.2 i samma garn, men i ett annat mönster. Den ska Ronjas bästa kompis få.


Ronjas fick också vara modell för min Juneberry eftersom jag inte riktigt tyckte färgen blev bra. Efteråt sa hon; -Tänk om jag inte vill ge igen den då? Det tycker jag var ett bra betyg eftersom det kom från en tjej som tidigare inte ens velat prova en sjal. Nu har hon en egen och suktar redan efter mammas. Toppen!13 kommentarer:

 1. Sjalarna är jättefina och färgerna gör sej bra i vinterdagsljus och på en tjej som bär upp dom fint.

  SvaraRadera
 2. Ja, de gjorde sig på ett helt annat sätt i dagsljus. Hur var dagen? Blev det många inköp?

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få se den härliga karamellsjalen på din dotter. Den är så fin på henne. Efersom att hon blev förtjust i din fina lila kommer hon kanske att beställa fler sjalar av dej...

  SvaraRadera
 4. Ja, kanske det. Hur som helst känns det bra att hon är nöjd. Har börjat på sjal nr 2 i samma garn till hennes kompis.

  SvaraRadera
 5. Jättefina sjalar! Jag skulle helst inte heller lämna tillbaka den lila om den hängde kring min hals :)

  SvaraRadera
 6. Tack Jenny. Jag är väldigt förtjust i den lila själv. Vi får väl förhandla lite Ronja och jag.

  SvaraRadera
 7. Jätteläcker!!!!! Båda två *ler*

  SvaraRadera
 8. Gillar skarpt sjalen du gjort till din dotter. Hon passar superbra i den! =)

  SvaraRadera
 9. Ja, de är läckra både sjalarna och dottern. Jag som varit lite tveksam till alla färger får ge mig. Den är bara helt rätt för Ronja.

  SvaraRadera
 10. Så fina bägge sjalarna är,förstår att dotra vill ha bägge :)

  SvaraRadera
 11. Ja, de blev bra. Är faktiskt riktigt nöjd.

  SvaraRadera
 12. Juneberry är uderbar att sticka! Din är jätte fin i lila...Och den multifärgade sä som en vitaminkick i vintersolen!

  SvaraRadera
 13. Tack Kristina! Jag gillar verkligen Juneberryn också. Rolig och utmanande att sticka. Det kommer säkert bli fler av den.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!