Bakgrind

tisdag 10 juli 2012

Färgglad!

Ju mer jag stickar, ju mer sugen på glada färger blir jag. Jag älskar verkligen färger även om jag inte klär mig färgglatt. Några garner som jag verkligen gillar är garner från Limmodesign. Lillemor är duktig på att färga fina färgkombinationer. Jag har lite garn hemma som jag säljer och det senaste i sockgarn som jag hämtade ser ut så här:


Lite otydlig Bild men det blir inte bättre med telefonen. Dock är färgerna underbara.

Limmo har också sjalgarner - entrådigt ullgarn 600m - som det kommit lite nya färger i. Det här är de jag hämtade hem senast.


Om intresse för garnerna finns kontakta mig via mail eller titta in till min systers frisersalong, Ninni Frisör, i Östersund.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Du är välkommen att titta in hos Ninni och spana in garnerna. De finns på hennes salong vid Nlå Center.

   Radera
 2. Vilka fina färger! Underbart! Tycker du om Addi Click? jag har hört att de kan lossa från kabeln ganska lätt. är de likadana som de fasta? Att de är mässingfärgade och luktar illa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar dem skarpt. Mina är inte mässingsfärgade utan blanka och kabeln är suverän. Precis lagom hård. De har inte lossnat någon gång för mig. det som är negativt är att det blir en liten kant där stickan och fästet i kabeln möts och om du stickar hårt eller i alldeles för tunt garn kan det haka upp. Annars är det de bästa stickor jag har haft. Ingen lukt alls.
   http://www.garnkorgen.se/product_info.php/cPath/47_411/products_id/4019 dessa kablar köpte jag och några spetsar av den här typenhttp://www.garnkorgen.se/product_info.php/cPath/47_411/products_id/4008

   Radera
 3. Ja visst är det härligt med glada färger! jag går själv över till mer och mer färgglatt när jag stickar. Granermna på dina bilder blir man ju sjukt sugen på!! kan bli så att jag måste shoppa på mig några av dom :)

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!