Bakgrind

torsdag 14 april 2011

Lycka är att ha många stickor....

.....för då kan jag sticka på många saker samtidigt. Just nu stickar jag på Omelet-sjalen, Nancy & Judy och tvåändsstickade muddar design Dödergök. Ombyte förnöjer! Hur många stickningar har ni på gång samtidigt?

11 kommentarer:

 1. Det har nog jag också, men jag förtränger hälften:-)

  SvaraRadera
 2. Jag har ofta flera (läs många) på gång samtidigt. Men det gör ingenting, jag gillar att ha lite olika stickningar att välja mellan. Dessutom är det inte allt som passar att sticka på var som helst och när som helst. De blir som regel alltid färdiga :) om än inte på en gång ;)

  SvaraRadera
 3. Det stämmer att det är bra med många igång. Ibland är jag alldeles tom i skallen och behöver något enkelt, ibland behöver jag glada färger och ibland nya utmaningar. Det mesta blir nog faktiskt färdigt här också.

  SvaraRadera
 4. Har nog tre, nej fyra är det. Min kurbitsmössa som har stannat upp för det känns som den blir för stor. Den får ligga ett tag, får se om mitt huvud växer. Så är det Ometetsjalen, pippitröjan och svägerskans sockor. Hon fyller år i juni så jag hinner nog. Pippitröjan får nog bli klar först!

  SvaraRadera
 5. Det låter ju ungefär som mig. Det känns ganska lagom. Jag måste alltid ha en stickning som passar att ta med i väskan.
  Kurbitsmössan är ju lite svår att göra mindre också. Ganska stora mönsterrapporter. Tråkigt för den är så fin. Omeleten ar jag ju sett på bild och även Pippitröjan. Det kmmer bli jättesök och passar småttingar så bra.

  SvaraRadera
 6. Två tröjor, en Percy, en Ingrid och en Photosyntesis

  SvaraRadera
 7. Låter lagom tycker jag. Vad tycker du om att sticka Photosyntesis?

  SvaraRadera
 8. Oh så fina! Då har våra muddar ett syskon, de ser så lika ut med samma färg! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 9. Visst är det roligt att sticka tvåändsstickning! Det blir så fint. Ja gissa varför jag trivs på mitt barndomshems marker ;-) tystnaden, ljuset, avsaknaden av alla människor som springer hit och dit... ;-) jag är ibland så "folktrött".....
  vad fina de där dalahästvantarna blev i dina färger. jag stickade dem i vitt och blått.....
  Ha en underbar skön påsk!
  Och kör försiktigt med kvasten ;-)

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!