Bakgrind

tisdag 15 mars 2011

Award

 Tack Tomtan för awarden som innebär att jag ska skriva 8 saker om mig själv. Det har varit lite svårt att veta vad jag ska skriva, men håll i er nu för här kommer det:
 1. Jag älskar att skrutta runt i nattlinnet hela dagarna när jag är ledig.
 2. Förutom stickning, gillar jag att lyssna på böcker, promenera och koka kaffe vid älven eller i ett vindskydd.
 3. Jag reser gärna ut i världen, men gillar inte att sola.
 4. På äldre dagar har jag börjat intressera mig för whiskyprovningar och inbillar mig att jag kan känna igen några sorter. Däremot har jag svårt att känna distinkta smaker i drycken.
 5. Jag trivs bäst tillsammans med min familj och min släkt, men kan även längta efter att vara alldeles ensam och ha det tyst och lugnt kring mig.
 6. Jag har svårt att tolerera när människor grupperar in andra människor i fack eller gör skillnad mellan människor. Vi är alla av samma ursprung och oavsett kön, etnicitet, kulturella-, religösa- och sexuella preferenser är vi lika mycket värda.
 7. Jag äter LCHF men önskar innerligt att jag skulle kunna äta godis och chips igen, även om jag inser att det är helt fel för mig.
 8. Jag har för tillfället två hundar; en Whippet och en Bearded collie. I höstas dog hastigt min mest älskade och specilla hund Doris, som även hon var en Whippet. De andra två är gamla och snart kommer jag måsta besluta mig för vad nästa hund ska blir för ras, för utan hund kan jag inte leva!
Jag skickar vidare denna award till alla kreativa och snygga bloggare som har 8 saker om sig själva osagda.

2 kommentarer:

 1. Roligt att läsa! Och trevligt att se att du också är lchf:are!

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Jag har ätit lchf i snaert ett år. Börjar dock tycka att det är lite enformigt, men mår fantastiskt bra på den kosten. Har förutom viktnedgång också minskat värk i leder och sänkt blodtryck och det är de verkliga vinsterna.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!