Bakgrind

måndag 12 september 2011

Sjal till bästa M

En av mina kollegor, M, har länge varit i mina tankar för en sjal. På Limmo-design hittade jag ett sjalgarn i himmelsblå färg som var som gjord för henne och här är resultatet.
Sjalen heter Curatio och mönstret finns på Ravelry. Rolig att sticka, speciellt just nu då jag behövde en enkel och rolig stickning att plocka fram i bilen de dagar då jag kan samåka till jobbet.

16 kommentarer:

 1. En fin sjal och en skön blå färg!

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker färg! Passar väldigt bra ihop med sjalvalet. Den blev kanonfin. Du får väl ta och sticka en Andrea's shawl du med! =)

  SvaraRadera
 3. Så fin sjal och färgen är ju helt underbar. Den blir säkert mottagaren glad för.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blå färg det är på sjalen, väldigt härlig.

  SvaraRadera
 5. Jätteläcker sjal och färgen är helt underbar! Tror att din kollega blir mycket glad för en sådan present.

  SvaraRadera
 6. Sjalen är fantastiskt vacker och jag (=den lyckliga mottagaren) älskar den! Nu vill jag det ska bli lite kallare så jag kan börja använda den!

  Tack snälla Dessi! :-)

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni tycker om den för det gör jag också. Den blev bra i sin enkelhet. Färgen är verkligen underbar. Den är himmelsblå och passar mottagaren perfekt men Maria kallt kommer det bli hur som helst så vi väntar väl ett tag?

  SvaraRadera
 8. hen sitt e int fast...:) Va du e snabb med dina sjalar,tror jag får gå på kurs hos dej.
  En sån fin färg !

  SvaraRadera
 9. Härligt blå färg mot det gröna gräset! :-)

  SvaraRadera
 10. Tycker du den är enkel att göra? Vad är då kompliserat för dig? Jättefin sjal och vacker färg!!

  SvaraRadera
 11. Ja färgen är fin och passar verkligen mottagaren. Jag gillar verkligen att göra sjalar. Tyvärr vet jag inte riktigt var jag ska göra av dem. Har börjat göra en del som tar längre tid för att alltid ha en sjalsticknig på gång.

  SvaraRadera
 12. Det var inte meningen att låta stöddig på något sätt. Jag menar bara att den är inte komplicerad att sticka, mönstret är väldigt bra och den ser väldigt mycket ut. Den ger mycket län för mödan.

  SvaraRadera
 13. Tror du inte att de blev ett garninköp.... Har börjat på sjalen bara för att jag ska ha nått i bilen ihelgen (iaf skyller jag på de)... Bilder kommer!

  SvaraRadera
 14. Det är klart att du ska köpa garn. Väntar på bilder. Spännande!

  SvaraRadera
 15. Tack Dessi! Jag tycker verkligen du ska sticka denna sjal. Än så länge tycker jag den är rolig att sticka. Ska nu börja med randningen. Garnet jag använder är Drops Fabel i färgen Wooden Rose. Som kontrastfärg kommer jag använda svart. Mycket för att det var garn jag redan hade hemma. ;) Gick med i gruppen du rekommenderade så nu får jag se om orken håller i sig så jag hinner färdigt innan den 23. =)

  SvaraRadera
 16. Ja, motivationen har hittat tillbaka och jag hoppas den stannar kvar för det finns så mycket jag vill sticka! =) Har inte funderat på om jag ska på fiberfestivalen eller ej. Skulle vara kul att åka bara för att se exakt vad det är!

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!