Bakgrind

måndag 8 augusti 2011

VickeViras KAL

Som en liten present från Isa och mig till en väldigt speciell och snäll dam behövdes en sjal, en rolig sjal. VickeViras sjalKAL kom precis i rätt ögonblick. Att garnet skulle bli min mörkröd/vinröda Zauberball Lace var självklart, för den färgen är helt enkelt mottagarens färger. Nu har jag stickat de första två ledtrådarna och väntar till nästa vecka då nummer tre kommer.


Som grädde på moset blir detta projekt dessutom mitt 7:e projekt i 12 before 2012 eftersom jag tar garn från mitt lager. 

7 kommentarer:

 1. Du är duktig du.... JAg köpte garn senast i lördags.....

  SvaraRadera
 2. Oj vilka härliga färger. Kom i kontakt med Zauerball för ett par veckor sedan. Affären på Frösön, men den här läckerbiten hade hon inte

  SvaraRadera
 3. Nu vet jag inte om du fick min kommentar så då gör jag väl om. Sjalen o garnet är så urläckra. Hittade Zauerball för första gången för några veckor sedan på Frösön. Hon hade dock inte den här fina färgen. Var har du köpt garnet?

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig färg. Zauberball får jag nog kolla lite närmre på. Skulle hakat på den kalen om jag inte redan har fullt med projekt jag vill bli klar med.

  SvaraRadera
 5. väldigt fin färg på ditt garn. Riktigt läckert faktiskt! Jag ska också sticka den sjalen men kan inte börja förrän i övermorgon då jag kommer hem till mitt hem där mitt garnlager finns. Jag tycker sjalen verkar spännande med sina flätor och stjärnor. Faktiskt har jag börjat provsticka en bit i ett skräpgarn som låg iett skåp här hos mjölkbonden. Desperat, ja kanske det ;)

  SvaraRadera
 6. Ännu en läcker sjal! Underbar färg! Har aldrig provat Zauberball, men det ser spännande ut.

  SvaraRadera
 7. Ja, färgen är väldigt läcker. Köpte den för ett år sedan, men minns tyvärr inte var.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!