Bakgrind

torsdag 17 februari 2011

Ronjas Påskraket eller Color of Love

Ronjas Påskraket eller även kallad Color of Love (av äldsta syster) är färdig. Det är svårt att återge Regnbågens alla färger på ett foto, men ni får tro mig på mitt ord när jag säger att de finns där. Nu återstår att se vad Ronja själv tycker om den.
Jag tror och hoppas att Ronja kommer att vara jättesnygg i den. Återkommer med fler bilder på flicka och sjal!

23 kommentarer:

 1. Wow, vilket häftigt garn. Det ska bli kul att se den på henne!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen häftigt. Lite för häftigt för modern, men på henne kommer det bli ursnyggt. Jag fick nyss en tjuvtitt, men vi ska fota ute i dagsljus för att alla färgerna ska komma fram.

  SvaraRadera
 3. Den var fin! Blir hon säkert nöjd med!

  SvaraRadera
 4. Ja, det hoppas jag. Det ska bli spännande att se vad du kommer hem med från Syfestivalen.

  SvaraRadera
 5. Säjer som Medea, Wow, vilken färgexplosion !! En sjal att bli glad av.

  SvaraRadera
 6. Ja, den har nästan exploderat flera gånger när jag stickat, men det har varit roligt och glad av den blir jag absolut!

  SvaraRadera
 7. Åh, den blev ju jättehäftig! Så roligt att få se garnet uppstickat, har varit så nyfiken!

  Hur mycket gick det åt?

  SvaraRadera
 8. Lillemor, den blev faktiskt häftig. Tyvärr syns varken bilderna eller färgerna fullt ut i ljuset inne. Jag ska ta nya foton ute i helgen och hoppas de blir bättre. Till den där gick det knappt en härva garn. Jag har blockat den hårt för att mönstret skulle framträda exxtra mycket och den skulle bli skir.
  Den andra härvan kanske jag stickar ett annat mönster. Vi får se vad dottern bestämmer.

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Tack för din kommentar, min kattvän var 16-17 år så jag hade han nog bara till låns de sista åren. Dock är det alltid tråkigt...

  Du kan få hemsideadressen till mon mors och systers kennel, det är nog min syster du ska vända dig till Emma heter hon.
  www.gatecastles.se

  Vilken underbar sjal! Vilket jobb du lagt ner :) min sjal i rätstickning verkar aldrig bli klar. Har den som utfyllnad mellan andra projekt just nu.
  //Johanna

  SvaraRadera
 10. Tack för hjälpen. Jag ska gå in och kolla där på en gång.

  SvaraRadera
 11. Wow! Vilket fräckt garn! Får habegär! :) Vad heter det? Vilken färgnr? Och vart har du köpt det? Verkligen superläckert.

  SvaraRadera
 12. Wow! Vilket fräckt garn! Får akut habegär :) Vad heter garnet? Vad är det för fg nr? Vart har du köpt det? Riktigt riktigt läckert.
  Ska bli kul att se sjalen på flickan sen :)

  SvaraRadera
 13. ÅH!!!!!!! VACKER!!!!!LÄCKER!!!!!

  SvaraRadera
 14. Elin: De är det tunnaste sockgarnet från Limmo design. Säljs över nätet. Handfärgat efter vårt önskemål, men det fanns tre härvor kvar. Till den där gick det knappt en härva. Pris 150:- och just nu har hon fraktfritt.
  http://www.limmo-design.se/

  Tack Eva! Din gröna sjal kommer bli jättefin. Jag väntar med spänning på att se den blockad.

  SvaraRadera
 15. Hittade dit och beställde en härva Rainbow warrior.. Såg inte alls lika starkt ut i färgerna som ditt garn, men bilder spelar spratt så jag hoppas att det som stämmer bäst är dina färger :) Annars får det bli present-projekt av det, vilket inte är fy skam heller :)

  Vilken mysig liten butik hon hade förresten. Och billigt. Beställde näsduksfodral och lite annat när jag ändå var på g. :)

  SvaraRadera
 16. Ja, visst är den mysig. Vi har beställt garn där tidigare och bl a gjort en väst till vår whippet. Jag tror inte du har beställt samma garn som mig, men det är ju massor av fina garner. Ska bli spännande att se hur ditt tar sig ut när du stickat. Är det sjal som du funderar på?

  SvaraRadera
 17. Men vad heter färgen som du köpte då? För det är ju lika som dig jag vill ha.. :) Har fortfarande chans att ändra min beställning.. :)

  SvaraRadera
 18. Glömde svara på din fråga :) Ärligt så har jag inte funderat så mycket än på vad det kan bli. Gillade bara garnfärgerna så himla mycket. Men det ligger nära till att det blir en sjal för det är ju så roligt att sticka!

  SvaraRadera
 19. Ja, nog är det kul att sticka sjalar, även om jag är dålig på att använda dem.

  Garnet heter Regnbåge och finns lite längre ner på den första sidan du kommer in på på Limmo-design. Jag såg att hon hade två härvor kvar nu. Om du kollar in tidigare bloggpost http://dessi9.blogspot.com/2011/02/allt-klar-en-skonhet.html så ser du hur härverna ska se ut.

  SvaraRadera
 20. JAg ska på Dileva då...... Annars har jeg blivit med direkt!

  SvaraRadera
 21. Typiskt, men det är inget att göra åt. Jag tror jag åker dit hur som helst, men det hade varit trevligt med sällskap på vägen.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!