Bakgrind

tisdag 23 augusti 2011

VickeViras KAL

Igår tog jag sjalen från Vickevira ur blockning och passade på att fota den när en av flickorna var hemma och välvilligt inställd till att fotomodella. Den är ämnad till en väldigt speciell och snäll person och kommer att följa med mig upp till Umeå i helgen. Hoppas mottagaren gillar den.Eftersom det är IsaBella och jag som ska ge bort sjalen tillsammans fick hon också vara med en bild, samt att hon är så himla söt att jag inte kan låta bli att fota henne också. Dessutom var det lite synd om henne just där eftersom hon hade fångat en geting och tuggat på och det förstår väl alla hur det gick. IsaBella har ont i munnen nu, men förhoppningsvis blir det ingen allergisk reaktion och vetrinärbesök.
8 kommentarer:

 1. Härliga färger på en fin sjal! Båda flickorna passar bra i den.

  SvaraRadera
 2. Vad fin din Vickevira sjal blev. Gillar färgerna.
  Min är färdigstickad men ej blockad. Barnbarnsbesök och sjalar som ligger på tork med knappnålar är ingen bra kombination...

  SvaraRadera
 3. Ajdå!!!! Stackars vovven! Sjalen blev jättefin! Om den inte duger så kan jag ta den *ler*

  SvaraRadera
 4. Förbenade getingar, I hate them! Underbara färger på sjalen!

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt fin och en sån fin färg.
  Se upp med lillvovven. Min Rut höll på att kvävas så vi fick skjuta in min mans allergispruta annars hade hon dött

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt fin den blev. Vilka härliga färger. Den ska du vara nöjd med. Tråkigt med hunden, hoppas att det gick bra.

  SvaraRadera
 7. Fina färger på din sjal! Stackars lilla hunden, hoppas hon mår bättre nu!

  SvaraRadera
 8. Sjalen är levererad och mottagaren blev glad. Isa klarade sig undan från getingsticket med den äran. Sedan dess har hon hunnit med mycket. Ätit råtta, vaccinerats, sprungit lös i skogen tills hon blev så trött så hon krävde att bli buren. Men hon är en underbar hund!

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!