Bakgrind

tisdag 18 januari 2011

Mera garn och stickcafé

Förra veckan fick jag paket. Det var garn till ytterligare en norsktröja och ett mönsterhäft. Det passar bra för den tröjan jag stickar på ligger i blockning.


Idag är det förresten en av veckans roligaste dagar, nämligen tisdag och det innebär stickcafé på facebook. Det är så inspirerande att se vad andra stickar på och läsa "stickprat". Idag är temat "Färgglatt" och jag och Beckis stickar på Winter Rose Mittens respektive en hundväst till vår whippet Faith.


Vantarna är min stickning att ta med i väskan och sticka på i bilen eller kanske något varv på lunchen eller mellan två tröjor eller bara när jag får lust helt enkelt. Jag vet egentligen inte varför jag valde rosa eftersom det inte är en färg jag tycker om till mig själv. Däremot tycker jag att den passar till mönstret. Någon i min omgivning kommer alltså snart att få nya vantar.


Rebecka stickar på sin hundväst eftersom Faithan varje dag visar hur kallt det är genom att envist hävda att hon måste ligga under täcket. Västen är alltså efterlängtad och passar vid provningar perfekt till hunden. Mönstertipset fick jag på ett stickcafé  på fejjan strax före jul. Toppen!

4 kommentarer:

 1. Härligt läcker färg på västan. Jag kan bara hålla med om att stickcafee´t på fejjan är bra, kul och inspirerande :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är färgerna fina och ännu finare i verklighete. Köpt garn på Limmodesign.se. Hon har massor av olika färgkombinationer. Nu har jag beställt Cascade också. Lurade även syrran att köpa lite. Det ska bli spännande att prova.

  SvaraRadera
 3. Snyggt!!!!!
  Stickar i Bambino som jag vann hos en tappad maska. Har inte provat de där garnet du skrev om....

  SvaraRadera
 4. Okey. Då får jag prova det och berätta hur der är. Ja, hundvästen kommer säkert bli bra och den är efterlängtad.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!