Bakgrind

tisdag 22 maj 2012

I ljusets tecken

Tack för alla snälla kommentarer på mitt förra inlägg. Helgen har i alla fall gått i ljusets tecken. Ljust ute, fastän det varit grått och blåsigt och ljust inne för en av döttrarna har varit hemma.
Vi har stickat, myst och ätit gott. Beckis har stickat ett par sockor i garn från Limmo-design och de blev färdiga i helgen. De går nu under namnet "Sötsockorna". Själv har jag stickat på en kofta och en klänning till henne för att hinna prova innan hon åkte tillbaka till Umeå.


"Sötsockarna"

Början till klänningen designad Geilsk. Vi tror nog att den kommer bli bra. Just nu saknas en röd kant runt ena ärmen och hela kjoldelen. Men sen är den färdig. Toppen!

Förutom att sticka, titta på filmer, umgås och vila har vi ätit en del god mat. Fräschaste och godaste var nog vår tapastallrik med cider i glaset. 

Nu återstår några veckors arbete. Under den tiden hoppas jag avsluta kofta och klänning. Sen kommer det angenäma planerande av sommarens stora projekt. Vad det blir vet jag inte än, men en kofta är ju aldrig fel?!9 kommentarer:

 1. Härligt med tjejerna hemma en helg
  och snart är det sommarlov, då får ni njuta ännu mera

  SvaraRadera
 2. Vilka socker söta sockar jätte läckra. klänningen kommer att bli jätte fin. O maten ser smaskens ut. Kul att få töserna på hemma plan. ha en mysig morgondag kram beijan

  SvaraRadera
 3. Mums vad smarrigt det där såg ut!

  SvaraRadera
 4. Åh, den klänningen kommmer att bli toppen !!

  SvaraRadera
 5. MUMS alltihopa! Umgänget, klänningen, tapastallriken och att få ha dottern på hemmaplan....

  SvaraRadera
 6. Oj så fin klänningen ser ut att bli. Blir riktigt sugen

  SvaraRadera
 7. Lät som en riktigt mysig helg!

  SvaraRadera
 8. Klänningen ser utvatt bli jättefin. Ser fram emot att se resultate

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!