Bakgrind

söndag 9 oktober 2011

Vad gjorde jag utan stickningar?

Den senaste tiden har rusat förbi i snabbspolning. Dagarna är fyllda av arbete, för mycket arbete, och därefter väntar matlagning, hundar och allt det där vardagliga som måste göras. Samtidigt är det tyst här eftersom två av tre barn är utflyttade. Rummen ekar tomma och utan nytillskottet IsaBella skulle livet vara bra trist.


Något som glädjer mig enormt är dock Kofthäxorna. Vi är nu 22 st som ska sticka en kofta/tröja tillsammans. Alla har ett eget album på facebook där vi kan lägga in bilder på hur koftorna utvecklas. Det är så kul att följa hur de andras koftor växer fram. Om du är intresserad av att vara med sök inträde i gruppen Kofthäxorna på facebook. Ju fler desto bättre! 


Jag har köpt garn till min kofta, nystat och påbörjat en ärm, som jag repade upp när ca halva ärmen var stickat.  Masktätheten var bra, men jag upplevde att det blev lite för tjockt och hårt och att den skulle kunna tova sig och krympa. Har därför repat upp det jag stickat och kommer att gå upp en halv storlek i stickstorlek. 


För övrigt har jag avslutat en barnfilt, köpt regnbågsgarn förra helgen när jag var till Umeå, suttit en fredagsmorgon och passat på att köpa Wollmeise och repat upp flera stickningar som jag aldrig borde ha startat. Det var befriande.Jag bjuder på en bild från Umeå när vi var och matade fåglarna med mina bullar som inte jäste. Självklart var IsaBella med, men hon tyckte att det var stora och aggressiva saker på två ben  som sprang omkring och ville helst vara i usses famn.

Regnbågsfärgat garn från Limmo-Design till en mössa till min Regnbågsflicka.

10 kommentarer:

 1. Härliga garninköp! Håller med om att man jobbar förmycket och har för lite fritid *ler* Har tagit tag i sjalen igen.... De blev nått fel och så fixade jag lite och så blev de mera fel... Så nu har jag stickat en massa baklänges...

  SvaraRadera
 2. Så mycket härliga garner du har inhandlat.

  SvaraRadera
 3. Så mycket härliga garner du köpt.

  SvaraRadera
 4. Tänk om man finge lönen och sluta jobba.. ;-)) skulle inte vara något problem för mig...

  Den koftan blir super!

  SvaraRadera
 5. Så härliga garner du köpt o så fint mönster på tröjan. Jag håller med dig,arbete, arbete,arbete fast lite tacksam ändå att ha ett arbete. Det är inte alla förunnat.

  SvaraRadera
 6. så mycke' fina bilder att njuta av
  å vilka fina garner
  ha de bäst kompis!

  SvaraRadera
 7. Söt-skrutten Isa och Flora är som du säger, mycket lika!!!

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är de? De är som små sockerbitar. Jag kan inte låta bli att gosa med henne när hon kommer och charmar mig.

  SvaraRadera

Tack för att just Du lämnar en kommentar. Det gör mig så glad!